Totarsan
|
 |
« : Kwiecień 21, 2006, 00:16:53 » |
|
Proponuje oglosic konkurs na logo naszej Unii, co wy na to? nagroda bedzie slawa (tylko troche mniejsza niz po pokonaniu tiger girl  ) ew co tam nam admin wymysli. zastanawiam sie tylko nad forma: czy miala by byc to gotowa grafika, czy tylko ogolna koncepcja, ktora przedstawimy temu z nas, kto najlepiej rysuje. czekam na pomysly i komentarze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama
|
 |
: Kwiecień 21, 2006, 00:16:53 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Endrju_G
Mam Moc:)
Administrator
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 21, 2006, 00:27:59 » |
|
Popieram  :p Jak dla mnie super pomys?  Zamieszczajcie poni?ej wasze propozycje dotycz?ce logoa (wg schematu podanego przez scorpiego czy jak tam chcecie  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 26, 2006, 19:46:33 » |
|
 a to moja propozycja na logu gildii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zVisior
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 30, 2006, 01:22:52 » |
|
Bardzo ?adny styl napisów na tym logo, aczkolwiek napis "The best guild on the troy" jest Imo troche nieciekawy  Jeszcze doda? jakie? t?o ?adne i zrobi? logo 2x wi?ksze to b?dzie git 
|
|
|
|
|
|
Sprzedajny Vorxan próbuje si? sprzeda? 
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 30, 2006, 10:26:37 » |
|
Postaram sie uwzgl?dni? te propozycje, a napis the best ... to sam to wyczu?em. Przyda?oby sie jeszcze jakie? has?o reklamowe, ?eby zamiast the best ... umie?ci?. No i generalnie Moryen wpad? na ciekawy pomys? ale jeszcze go nie zdradze. No mo?e troszke, ka?y user bedzie mia? w?asny banerek. Ale tym zajmniemy sie raczej po obronie. Narazie prace nad banerami grafikami zostaj? wstrzymane do ok 20 czerwca. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piOOtrek
Global Moderator
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 04, 2006, 18:25:16 » |
|
Moja propozycja  a to propozycja na logo dla gildii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Endrju_G
Mam Moc:)
Administrator
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 06, 2006, 10:29:18 » |
|
Wszystko pi?knie tylko temat posta jest: LOGO UNII 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viroos_PL
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 06, 2006, 21:24:30 » |
|
prosze o opinie i poprawki bo sam wiem ze potrzebne ale nie wiem jakie barwy aby wszystko by?o widoczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reinmar
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 06, 2006, 21:49:28 » |
|
WOW Viroos niez?e:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zVisior
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 06, 2006, 22:22:53 » |
|
Bardzo ?adne logo, ale nie mam pewno?ci czy nie jest za wysokie i nie b?zie trzeba obcina? na niektóre fora. PS. Scorpi zrób mi takie jak ty masz tylko z napisem "Dziwki Szampan Strzelanina". A najlepiej powidz sk?d skombinowales tak? czcionk? 
|
|
|
|
|
|
Sprzedajny Vorxan próbuje si? sprzeda? 
|
|
|
Mooryen
Administrator
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 06, 2006, 22:51:43 » |
|
Tylko jedna a wlasciwie dwie uwagi : 1) propozycje sygnaturki dla gildii wrzucajcie tutaj2) w wymaganiach forum np silkroad-online.pl jest napisane zeby wysokosc sygnaturki nie przekraczala 150 pixeli. wiec trzeba by twoj obrazek viroos obrazek zmniejszyc... Co do samego obrazka to jak post reinmara B) Sprobuj moze uzyc tej czcionki bo imo scorpi znalazl najbardziej pasujac? do klimatu gry:D chociaz ta jest niezla:D a co do kolorow to ja sie nie znam... kombinuj;) P.S. wrzucajcie propozycje bo robi sie naprawde ciekawe i bedzie z czego wybierac:) Edit: visor mowisz masz sam uprzedzilem twoje mysli:D
|
|
|
|
|
|
  x2
|
|
|
Viroos_PL
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 07, 2006, 07:28:29 » |
|
dzieki ze sie podoba  poprobuje z ta czcionka zobaczymy jak to bedzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christonek
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 09, 2006, 01:52:23 » |
|
Ahh nom udalo sie wreszcie umiescic tego posta  Hmm no wiec Moryen chyba cosik linka Ci wcielo ale jestem za tym aby przeniest ten temat do naszego dzialu tzn do naszej Guildiowego forumasa  bo po co inni maja to widziec hmm ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|