Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Wędkowanie  (Przeczytany 418 razy)
Cebekk
Newbie
*

« : Lipiec 01, 2009, 09:46:09 »

Widze ze ciagle ktos zaglada na forum ale nikt sie nie odzywa moze tym razem ktos odpowie ale do tematu.

Jak wiecie w grze mozna brac udzial w łowieniu tylko w jaki sposob to zrobic wie moze ktos ?
Reklama

: Lipiec 01, 2009, 09:46:09

Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2009, 11:32:56 »

Ja próbowałem kilka razy, ale nigdy mi sie nie udało. Tam zawsze pisze cos o jakiś godzinach, a ja nigdy nie moge trafić w odpowiednią porę.

Sam jestęm łasy na wiecej informacji Uśmiech

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 01, 2009, 11:43:24 »

hehe no własnie bo kumpel wczoraj mi mowil ze dostał przynety ale tez nie moze natrafic na ta pore chyba ze cos jest zbugowane albo nie ma kolejnych npc :/ a najlepiej by było sobie przeliczyc godziny w ktorych mozna łowic bo tam jest napisane
hyena
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Lipiec 01, 2009, 22:09:25 »

godziny to nie problem, przeciez wiadomo która godzina (ikonka przy mapie).

Ale skąd mam wziąć przynęty? Oprócz tej pierwszej, próbnej  z questu.
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Lipiec 02, 2009, 07:34:49 »

dzisiaj sie dowiem skad mozna je dostac bo wczoraj gadałem z jakims ziomkiem na 129 lv i mi mowił ale nie pisał po angielsku w sensie uzywal slangu i za bardzo nie kumałem :p a ogolnie mowil mi ze bardzo opłaca sie robic questy razem bo raz dziennie 40% expa sie dostaje za friko praktycznie pewnie widzieliscie jak koles nosil typiarke na rekach to o to chodzi własnie
hyena
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Lipiec 02, 2009, 14:05:17 »

dzisiaj sie dowiem skad mozna je dostac bo wczoraj gadałem z jakims ziomkiem na 129 lv i mi mowił ale nie pisał po angielsku w sensie uzywal slangu i za bardzo nie kumałem :p a ogolnie mowil mi ze bardzo opłaca sie robic questy razem bo raz dziennie 40% expa sie dostaje za friko praktycznie pewnie widzieliscie jak koles nosil typiarke na rekach to o to chodzi własnie

Odwdzięczam się za pomoc przy kozo :-)

Trzeba mieć voucher i lvl45. Wtedy do gościa który gada o godzinach. I można łowić. POniżej lv45 nie połowimy.
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Lipiec 03, 2009, 06:32:34 »

Aha hehe wielkie dzieki Mrugnięcie
hyena
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2009, 22:59:14 »

dobra, update juz wszystko wiem

o kazdej podanej godzinie bierzemy quest "Lonely Fisherman", dostajemy przynęte i łowimy. Nie musi być 45lvl. Od 45 są eventy.

Daję sobie spokój z forum, wszystkiego się dowiedziałem w grze. Jak ktos ma pytania pisać (whisper) do "Reichan".
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #8 : Lipiec 08, 2009, 06:51:29 »

a mogłbys powiedziec gdzie mam tak to iść i łowic ? bo przynety dostałem ale co dalej? bo poszedłem dalej tam gdzie na brzegu jest wedka chce ja złapac i nie moge cos musze zrobic albo gdzies indziej isc ??
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: