Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Teleport  (Przeczytany 225 razy)
kimoki
Newbie
*

« : Lipiec 02, 2009, 20:52:56 »

Witam
Mam pytanie. Jest jakiś sposób, żeby się teleportować z miejsca do miejsca?? Ponieważ trochę męczące jest to bieganie od 1 końca mapy do 2 naokoło skyriver (czy jakoś tak tego początkowego miasta.)
Reklama

: Lipiec 02, 2009, 20:52:56

hyena
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 02, 2009, 21:25:38 »

Witam
Mam pytanie. Jest jakiś sposób, żeby się teleportować z miejsca do miejsca?? Ponieważ trochę męczące jest to bieganie od 1 końca mapy do 2 naokoło skyriver (czy jakoś tak tego początkowego miasta.)

Można tylko z miasta do miasta, ale jest sposób na umilenie sobie długiego czekania. Grasz w okienku i jak gość biegnie, to sobie możesz w tym czasie pisać post na forum - tak jak ja teraz.
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2009, 06:39:12 »

Tak jak kolega wyzej napisał mozna sie teleportowac z miasta do miasta tylko i wyłacznie ale to troche kosztowne.
kimoki
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Lipiec 03, 2009, 09:51:43 »

heh nie muszę grac w okienku, żeby to robić Uśmiech bo można zminimalizować Uśmiech, ale cóż przeżyje jakoś. Bo to trochę wkurzające jest jak mam q 10 min na przebiegnięcie na 2 koniec mapy dropnąć itemy i wrócić do npc wyrabiając się w czasie Smutny mi w ten sposób brakło 3 sekund do oddania questa Smutny
kimoki
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Lipiec 03, 2009, 20:11:16 »

Jeszcze 1 pytanie Język gdzie ja znajdę jakiegoś teleportera lub coś co mi posłuży za teleport??
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Lipiec 06, 2009, 07:00:18 »

chociazby w pierwszym miescie teleport masz na samym srodku placu tam jest dzwon w takiej wiezy czy cos tam jest i stoja dwie osoby facet i typiara ta typiara to teleport ale odrazu ci mowie teleport troche kosztuje ;] ;p
kimoki
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Lipiec 06, 2009, 07:54:23 »

50 srebra to jeszcze nie koszta Język
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: