Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Safey lock  (Przeczytany 473 razy)
Pelikan
Newbie
*

« : Sierpień 02, 2009, 11:02:40 »

Mam problem, otóż nie mogę nic sprzedać, ulepszyc broni ani nic z tych rzeczy...
A pisze ze mam zablokowane bezpieczeństwo - czy cos w tym stylu. na jezyk angielski pisze     Safety Lock !!

Błagałbym o pomoc jakby to nie było by przez kable :] Kiedys mi tez sie takie cos zdarzało ale sie odblokowało, a teraz KLAPA - I tlyko co robic w tej grze to EXPIC, EXPIC - To jest tak jakby Stalin zmuszal do pracy niewolniczej
Reklama

: Sierpień 02, 2009, 11:02:40

Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2009, 07:20:53 »

Boshh pelikan spokojnie safty lock trwa 5 min a potem sie sam odblokowuje wiec poczekaj chwile a nie jestes w goracej wodzie kapany i nie poruszaj juz jednego tematu na gildi dobrze wiesz jakiego za ktory wczoraj cie tak ladnie zjeb***m ;]
Pelikan
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Sierpień 03, 2009, 13:03:05 »

YYM?? co mi zrobiles?? nie pojmuje... i uz rozmawial z GMem w tej sprawie i nie mialem SL na 5 minut jelopie tlyko na 24 godziny 59 minut a co to spi********* to nei wiem o co ci chodzi wytumacz laskawco

EDIT
W gildii juz nie jestem ...

EDIT
Bo panienka Gaja sie obrazila i mnie wywalila a druga paniusia jakas tam robila mi jakis test (hahaha) na ktorym mialem 1 do rodzinki jeszcze, no mialem ochote szczelic panience Gaji (nie wiem czy to chlopczyk czy dziewczynka ale obraza sie jak dziewczynka wiec to jest dziewczynka)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 13:06:55 wysłane przez Pelikan » Zapisane
Cebekk
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 07, 2009, 08:51:17 »

hahahahahahahaha pelikan jakis ty zalosny hahahaha ale sie z gildia usmialismy z ciebie xD no istne dziecko i pajac ;] typowy z ciebie polaczek peel a jelopem mozesz byc wylacznie ty :p
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: