Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: nie moge sie zalogowac  (Przeczytany 454 razy)
don marko
Newbie
*

« : Grudzień 24, 2009, 13:25:54 »

Witam wczoraj zalatwilem sobie gre celestian destroyer zainstalowalem ja sciagnelem pathe troche to trwalo no ale mam wczoraj tez sie rejestrowalem rejestracja byla poprawna lecz ku mojemu zdziwieniu zaden mejl mi nie przyszedl z potwierdzeniem rejestracji... no wiec dzis odpalam gre wybieram server byl tylko 1 i loguje sie pasami podanymi przy rejestracji a to mi wyskakuje ze podaje zle pasy nie wiedzialem jak to mozliwe wiec mowie zarejestruje sie jeszcze raz zarejestrowalem sie z calkiem nowymi danymi bo poprzednie byly juz wykorzystane i co a nadal wyskakuje ze podaje zle pasy gre sciagnelem z http://zx.cubizone.com/eng/ oraz tu sie rejestrowalem mozecie mi powiedziec co robie nie tak??
Reklama

: Grudzień 24, 2009, 13:25:54

Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 24, 2009, 14:27:41 »

A sprawdź czy możesz wejść na tych samych hasłach na swoje konto na stronie cubizone. Jak dasz rade wejść to odszukaj tam grę celestial i tam chyba trzeba ją aktywować przez www.
Gre rejestruj na adresy email zagranicznych operatorów bo do naszych polskich czasem nie dochodzą. Ja na googlach mam konto i email przyszedł tylko ze ja mam konto na cubizone od ponad 2 lat i proces rejestracji mógł sie zmienić.

https://www.cubizone.com/v2/index.php?port=1&in=login adres do logowania
ja sie nie mogę zalogować bo muszę zaktualizować konto bo mam stare a trwa jakis update tak wiec narazie nie pomogę
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2009, 14:34:24 wysłane przez Scorpimen » Zapisane

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
don marko
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 25, 2009, 10:35:59 »

dobra juz sie zalogowalem zrobilem 15lvl i na tym zakonczylem swoja przygode z ta gra za nic nie moglem znalesc jakiegos npc co mi novince zamieni na asasina pogadalem tam z jakims anglikiem i wywnioskowalem ze trzeba jakies questy robic ktorych itak nie zrobie wiec 2giga+ sciagania za frajer bylo eraz sciagam talisman online moze tam bedzie latwiej.Pozdrawiam
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: