Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: PORZYCZONE BOWY AMBRO i ENDIEGO  (Przeczytany 332 razy)
Azumi_PL

« : Czerwiec 17, 2006, 21:25:24 »

W gildii jest wielu ?uczników w tym tak?e GM. Endi pu?ci? w obieg swoje bowy, bo pozycza nast?pne od AMBRO.
GM potrzebuje kasy na nowe bowy a my jego bowów, które mozna by wsadzic do depo gildii.
Ale co z z kas? dla AMBRO???Mrugnięcie  
PROPONUJE aby sk?adac sie dla niego na bowa dzieki czemu on wypozyczy nam swoje "stare"

To na razie wolny pomys? który warto omówic i przerobic.B)

Prosze ?uczników by sie wypowiedzieli
Reklama

: Czerwiec 17, 2006, 21:25:24

rav - Fukoma

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 18, 2006, 12:21:27 »

Ja mog? co? da?, ale wiadomo, ?e b?dzie to niewiele... Poza tym mo?naby wypisa? jak?? liste samych ?uków, zainteresowanych i kolejno?? "dziedziczenia", co? w rodzaju ?a?cucha, w którym chcia?bym si? znale?? Uśmiech.
Reinmar

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 18, 2006, 23:08:34 »

Ja powiedzia?bym tak: Język:P:P
Mo?ecie zbiera? i odkupowywac ?uki od Ambra jednak uwa?am ?e jak ju? to powinno si? to odbywa? po aktualnej cenie rynkowej. Podobnie mogliby robi? u?ytkownicy blade/sword oraz glavie. Z tym ?e widze tu jeden problem. A mianowicie w pewnym momencie dojdzie do sytuacji kiedy po jeden item zg?osz? si? 2 osoby i co wtedy? Obie p?aci?y wi?c nie mo?na wyró?ni? jednej tylko. proponuje przedyskutowa? tak? sytuacj?. by? mo?e nie widzicie problemu teraz bo jest du?a rozpi?to?c lvli ale potem na wy?szych lvlach exp idzie wolniej i sie zrównacie i wtedy wyst?pi ten problem. Tu trzeba si? g??boko zastanowi? ?eby nie by?o nieporozumie?, k?utni a co gorsza aby si? gildia nie rozpad?a przez jakis "g?upi" item.

rav - Fukoma

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2006, 13:05:18 »

Ja jestem ugodowy Mrugnięcie
Endrju_G
Mam Moc:)
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 30, 2006, 16:09:55 »

Ja si? zgadzam z Reinem, czyli o po?yczanie trzeba sobie zadba? indywidualnie, mo?na oczywi?cie da? jak?? rekompensat?, bo ceny itemów na ni?sze lvle ci?gle spadaj? :] wi?c mi?o by by?o Chichot Co nie znaczy, ?e ??dam czy oczekuj? takiej op?aty, (jako, ?e poniek?d jestem jednym z wymienionych w po?cie Chichot) ale zastanawiam si? czy ambrowi co? nie sypn?? za trzymanie ich tyle czasu dla mnie Uśmiech
Czyli moje stanowisko takie: jak kto? potrzebuje a sprz?t jest wony nie mam zastrze?e? aby go sobie po?yczy?, kieruj? si? zasad? kto pierwszy ten lepszy,nie oczekuj? ?adnej zap?aty, ale sprzeciwia? si? te? nie b?d? jak by co Chichot
No tyle ode mnie, a ka?dy i tak zrobi jak zechce Język

Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: