Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Nowa Alchemia - Jak to ugryźć??  (Przeczytany 206 razy)
Azumi_PL

« : Lipiec 09, 2006, 15:59:59 »

Po ostatnim update'cie zotała mocno rozbudowana alchemia. Można na tym nieźle zarobic jak napisał vWisior w poscie " Jka zostałem Dealerem". jednak wielu z nas nie wie ja uzywaxc elementów , tabletów itd. Stąd moja prośba. Niech ktos komu sie udala nowa alchemia opisze krok po kroku co zrobic.
SZCZEGÓLNIE JAK POPRAWIC CRITICAL Uśmiech
 Zgóry dziekuje Azu
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2008, 06:39:27 wysłane przez Endrju_G » Zapisane
Reklama

: Lipiec 09, 2006, 15:59:59

zVisior

« Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2006, 17:48:13 »

Wszystko jest opisane na głównej stronie silka Język

1. Są 2 typy tabletów:
- zielony - dodaje dodatkowe staty, a jeżli item już ma dodatkowy stat, który zmienia dany tablet, to ten tablet resetuje stat i losuje nowy (jeżeli będzie failed to nie resetuje)
- purpurowy - resetuje standardoe staty (np crit w broni) i losuje nowy (z własnego doświadczenia wiem, że często losuje 0% czyli minimum :/ i dodatkowo zawsze miałem asimilation co zmieniało inne staty niż spodziewane (czasem na gorsze, a czasem na lepsze).

2. Aby dodać/zmienić jakąś opcję trzeba mieć kamien, a nie tylko tablet.

3. Aby mieć kamie? trzeba wrzucić do pierwszego okna alchemii dany tablet i elementy o ilości większej lub równej wypisanej na tablecie. Nadwyżki lądują w inventory więc nie ma się co martwić. Kamień zawsze wychodzi - czyli nigdy nie ma failed.

4. Item zmienia się wrzucając item do drugiego okna alchemi, a potem dorzucamy kamień. Kamień musi miec ten sam degree co item, który chcesz zmieniać. To samo się tyczy tabletów.

5. Elementy do stworzenia kamienia można pozyskać z dropów tych nowych pierdół, kupić lub rozbić jakiś kiszkowaty przedmiot.

6. Rozbijanie przedmiotów odbywa się poprzez wrzucenie Destroyer Rondo, a potem itemu do pierwszego okna alchemii. Bronie dają elementy o degree broni i o 1 niższe, a zbroje o degree itemu oraz o 1 lub 2 niższe.

Jeśli nadal czegoś nie wiesz to przeczytaj pierwsze zdanie mojego posta Język
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2008, 06:44:37 wysłane przez Endrju_G » Zapisane

Sprzedajny Vorxan próbuje si? sprzeda? Język
Azumi_PL

« Odpowiedz #2 : Lipiec 09, 2006, 20:14:07 »

THX VORX. Po co mam kaleczyc angielski skoro koledzy z gildii to wyprubowali Uśmiech
i moga na własnej srtonie podac mi na talerzu (czy ja jestem leniwy?Co?_prosze nie odpowiadac Język)

DZIEKI vorx
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2008, 06:45:16 wysłane przez Endrju_G » Zapisane
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: