Wszystko jest opisane na głównej stronie silka

1. Są 2 typy tabletów:
- zielony - dodaje dodatkowe staty, a jeżli item już ma dodatkowy stat, który zmienia dany tablet, to ten tablet resetuje stat i losuje nowy (jeżeli będzie failed to nie resetuje)
- purpurowy - resetuje standardoe staty (np crit w broni) i losuje nowy (z własnego doświadczenia wiem, że często losuje 0% czyli minimum :/ i dodatkowo zawsze miałem asimilation co zmieniało inne staty niż spodziewane (czasem na gorsze, a czasem na lepsze).
2. Aby dodać/zmienić jakąś opcję trzeba mieć kamien, a nie tylko tablet.
3. Aby mieć kamie? trzeba wrzucić do pierwszego okna alchemii dany tablet i elementy o ilości większej lub równej wypisanej na tablecie. Nadwyżki lądują w inventory więc nie ma się co martwić. Kamień zawsze wychodzi - czyli nigdy nie ma failed.
4. Item zmienia się wrzucając item do drugiego okna alchemi, a potem dorzucamy kamień. Kamień musi miec ten sam degree co item, który chcesz zmieniać. To samo się tyczy tabletów.
5. Elementy do stworzenia kamienia można pozyskać z dropów tych nowych pierdół, kupić lub rozbić jakiś kiszkowaty przedmiot.
6. Rozbijanie przedmiotów odbywa się poprzez wrzucenie Destroyer Rondo, a potem itemu do pierwszego okna alchemii. Bronie dają elementy o degree broni i o 1 niższe, a zbroje o degree itemu oraz o 1 lub 2 niższe.
Jeśli nadal czegoś nie wiesz to przeczytaj pierwsze zdanie mojego posta