Witam wszystkich.
Na wstepie wybaczcie mi orty itp.

Czasy wielkich lagów juz mine?y. Nadesz?y czasy straszniejsze. Ci??ko mi o tym mówi? ale od paru dni niemog? zalogowa? si? na server.
Cz?sto prubuje sie logowa? przez godzin? i niedaje to rezultatów. Dlatego postanowi?em poszuka? w necie programik, który b?dzie prubowa? si? wbi? za mnie.
Program ten nazywa si? Tasker. Nie jest to typowy program do logowania si? do SRO. Program mianowicie posiada do?? ciekaw? funkcj? poruszania myszk? i pisania na klawiaturze.
Generalnie w folderku który rozpakujecie umie?ci?em plik konfiguracyjny dla rozdzia?ki 1024x768.Jednak aby programik dzia?a? sprawnie najpierw trzeba go zainstalowa?. Nast?pnie edytujemy sro_test.tsx . W lini 2 pliku zmieniamy ?ci??k? dost?pu do Silka.W lini 35 zmieniamy login w lini 54 has?o.
Teraz czas pomówi? o rozdzia?ce.
Screen 4 i 5 przedstawia jak w prosty sposób znale?? po??dane warto?ci dla programu. Naj?atwiej jest to zrobi? ustawiaj?? screeny 1,2 i 3 pokolei jako tapet? i spisa? warto?ci dla poszczególnych okienek.
http://wschod.hosted.pl/SRO/downloads/tasker-NOT4U.zipMam nadzieje ze zabardzo nie zagmatwa?em.
wrazie co to pytajcie.
Edytowane w dniu 02-07-2006 :
Przypomnia?o mi si? jeszcze co? aby zako?czy? dzia?anie programu wciskamy Ctrl + Esc.
To jest program komercyjny wi?c bezpieczny. Sprawdza?em na firewallu. Nie prubuje ??czy? si? nawet z netem.