Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Autologowanie do gry  (Przeczytany 340 razy)
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« : Lipiec 01, 2006, 21:44:31 »

Witam wszystkich.
Na wstepie wybaczcie mi orty itp.Język

Czasy wielkich lagów juz mine?y. Nadesz?y czasy straszniejsze. Ci??ko mi o tym mówi? ale od paru dni niemog? zalogowa? si? na server.
  Cz?sto prubuje sie logowa? przez godzin? i niedaje to rezultatów. Dlatego postanowi?em poszuka? w necie programik, który b?dzie prubowa? si? wbi? za mnie.
Program ten nazywa si? Tasker. Nie jest to typowy program do logowania si? do SRO. Program mianowicie posiada do?? ciekaw? funkcj? poruszania myszk? i pisania na klawiaturze.
Generalnie w folderku który rozpakujecie umie?ci?em plik konfiguracyjny dla rozdzia?ki 1024x768.Jednak aby programik dzia?a? sprawnie najpierw trzeba go zainstalowa?. Nast?pnie edytujemy sro_test.tsx . W lini 2 pliku zmieniamy ?ci??k? dost?pu do Silka.W lini 35 zmieniamy login w lini 54 has?o.

Teraz czas pomówi? o rozdzia?ce.
Screen 4 i 5 przedstawia jak w prosty sposób znale?? po??dane warto?ci dla programu. Naj?atwiej jest to zrobi? ustawiaj?? screeny 1,2 i 3 pokolei jako tapet? i spisa? warto?ci dla poszczególnych okienek.

http://wschod.hosted.pl/SRO/downloads/tasker-NOT4U.zip

Mam nadzieje ze zabardzo nie zagmatwa?em.
wrazie co to pytajcie.
Edytowane w dniu 02-07-2006 :
Przypomnia?o mi si? jeszcze co? aby zako?czy? dzia?anie programu wciskamy Ctrl + Esc.
To jest program komercyjny wi?c bezpieczny. Sprawdza?em na firewallu. Nie prubuje ??czy? si? nawet z netem.

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
Reklama

: Lipiec 01, 2006, 21:44:31

Reinmar

« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2006, 22:45:57 »

Hmmm czy to jest sprawdzony program???
Tzn czy aby nie posy?a w ?wiat has?a i loginu??
mo?e lepiej spróbowa? napisa? co? takiego samemu. Jak bed? mia? z Moryenem wi?cej czasu to mo?e co? wyskrobiemy w Builderze. Oczywi?cie jak dojdziemy jak zczytywa? z ekranu napisy i obrazki.
Ale to nic pewnego z naszej strony.

Wracaj?c do tematu to czy to aby bezpieczny program???

Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Lipiec 02, 2006, 12:04:18 »

Generalnie aby zrobi? autologowanie to nie trzeba bawi? sie w odczytywanie ekranu itp. ?atwiej poprostu kierowa? myszk? i wpisywa? dane w pola. Polecam winAPI juz sie z Morem w to bawilismy do Allegro ale nam niewysz?o wtedy. Nie z naszej winy Język.

No i oblukajcie program. Jak ktos znajdzie do niego pigu?ke to niech da zna?Język

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
zVisior

« Odpowiedz #3 : Lipiec 04, 2006, 08:06:23 »

Ja kiedy? u?ywa?em do tego AC Toola ale jak NProtect znów dzia?a to AC Tool znów nie dzia?a Język
Skrypt, który znalaz?em w necie do AC Toola by? tak napisany, ?e po zalogowaniu do gry wypisywa? login/has?o na czacie ogólnym wi?c je?li ju? u?ywacie tago typu programów to napiszcie sobie do nich skrypt sami.

Osobi?cie od AC Toola zmodyfikowalem tamten skrypt i w prosty posób nie mia? mo?liwo?ci wypisywania czegokolwiek, ale to nie ma znaczenia poniewa? NProtect blokuje tego typu programy.

Sprzedajny Vorxan próbuje si? sprzeda? Język
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: