czesc
dawno dawno temu... wroc. dzisiaj (10/09/2008) cos mnie tknelo aby zerknac na silka. jest sobota i jak to wynika z zebranych doswiadczen teoretycznie 0 szasn na wbicie. i tutaj 1 niespodzianka 15 min wbijania i zalogowany. pewnie mialem duzo szczescia. postanawiam zaryzykowac i logout. mija kolejne 15 min i znowu zalogowany.
gildia.
zerkam i co?? jestem sam online. jakies zmiany?? nie widze przynajmniej u osob ktore byly bardziej zaangazowane.
unia
jeszcze wiekcze zdziwko niz w gildii. gdzie ja jestem??
zagadali tez do mnie polacy ktorzy pamietali not4u i naklaniali do przejscia do nich do gildii. mniej wiecej taki text " chodz do nas nie marnuj sie tam bo tam nikt nie gra"
dowiedzialem sie tez ze nie wiele osob zostalo porobily sie jakies dziwne gildie i sporo osob odeszlo lub cale gildie zostawily silka dla jakiejs innej gry
boty
w H oczywiscie biegna starymi sciezkami i zatrzymuja sie zlapac oddech, biegna znow kawalek oddech i tak do spota
do cave sie nie wybieram bo wiadomo ze sa
lodowisko - patrz wyzej
wokol H - sa
takla - tez
ogolnie nic sie nie zmienilo pelno gf
premka
i tutaj sie zdziwilem najbardziej. boty nie maja. przynajmniej nie zauwazylem. gracze - wcale tak duzo ich nie kupilo premki. jak sie widzi to najczesciej najtansza. 1 osobe z p+ widzialem (thifek z sunem 8d)
pzdr
pi00trek
ps
postaram sie jakies ss wrzucic z dnia dzisiejszego
troche to bez ladu i skladu ale jak ktos ma pytania to wie jak mnie znalesc;)
do 3 razy sztuka koncze pisac i ide zerknac czy sie uda wbic

liczba prob 4 czas wbicia ok 20, 10, 5, 5 min miedzy godzina 12 a 16