Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Stan aktualny Silka  (Przeczytany 4207 razy)
piOOtrek
Global Moderator
Newbie

« : Maj 10, 2008, 13:50:20 »

czesc

dawno dawno temu... wroc. dzisiaj (10/09/2008) cos mnie tknelo aby zerknac na silka. jest sobota i jak to wynika z zebranych doswiadczen teoretycznie 0 szasn na wbicie. i tutaj 1 niespodzianka 15 min wbijania i zalogowany. pewnie mialem duzo szczescia. postanawiam zaryzykowac i logout. mija kolejne 15 min i znowu zalogowany.

gildia.
zerkam i co?? jestem sam online. jakies zmiany?? nie widze przynajmniej u osob ktore byly bardziej zaangazowane.
unia
jeszcze wiekcze zdziwko niz w gildii. gdzie ja jestem??
zagadali tez do mnie polacy ktorzy pamietali not4u i naklaniali do przejscia do nich do gildii. mniej wiecej taki text " chodz do nas nie marnuj sie tam bo tam nikt nie gra"
dowiedzialem sie tez ze nie wiele osob zostalo porobily sie jakies dziwne gildie i sporo osob odeszlo lub cale gildie zostawily silka dla jakiejs innej gry

boty
w H oczywiscie biegna starymi sciezkami i zatrzymuja sie zlapac oddech, biegna znow kawalek oddech i tak do spota
do cave sie nie wybieram bo wiadomo ze sa
lodowisko - patrz wyzej
wokol H - sa
takla - tez
ogolnie nic sie nie zmienilo pelno gf

premka
i tutaj sie zdziwilem najbardziej. boty nie maja. przynajmniej nie zauwazylem. gracze - wcale tak duzo ich nie kupilo premki. jak sie widzi to najczesciej najtansza. 1 osobe z p+ widzialem (thifek z sunem 8d)

pzdr
pi00trek

ps
postaram sie jakies ss wrzucic z dnia dzisiejszego
troche to bez ladu i skladu ale jak ktos ma pytania to wie jak mnie znalesc;)
do 3 razy sztuka koncze pisac i ide zerknac czy sie uda wbic Mrugnięcie

liczba prob 4 czas wbicia ok 20, 10, 5, 5 min miedzy godzina 12 a 16
Reklama

: Maj 10, 2008, 13:50:20

Endrju_G
Mam Moc:)
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 25, 2008, 17:38:46 »

Niedawno zrobil nast?pny mass ban i ju? ?atwiej wbi? Mrugnięcie Niestety nadal spotyka si? botów playerów Smutny

Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Sierpień 28, 2008, 00:22:00 »

Ja sobie dzisiaj sie wbiłem posiedziałem w miescie, zabliłem pare mobów na 1 hita i była pora spac Uśmiech
Fajna sprawa ten Silk po przerwie. Wbijalem sie 10 min. Chichot tylko.

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
Endrju_G
Mam Moc:)
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #3 : Luty 22, 2010, 16:12:56 »

Wydaje się to nie do wiary, ale w chwili obecnej serwery silkroadonline są osiągalne dla większości chętnych o dowolnej porze dnia czy nocy! Specjalnie odczekałem miesiąc z tą informacją, bo już nie raz tak było, że coś się poprawiało - a po tygodniu lub dwóch boty i korki w kolejce do serwera niwelowały szanse na grę. Obecnie rzekomo zmieniła się ekipa zajmująca się serwerami a także silkroadonline.net jest dostępna w polskiej wersji językowej. Nie chciał bym wam robić fałszywych nadziei, ale ja chętnie sobie pogram, skoro jest okazja - spotyka się nadal boty - owszem, ale nie jest to na taką skalę jak do tej pory. Niestety wygląda na to, że mam sentyment - tak do tej gry jak i do jej ekipy i nie potrafię sobie wybić silkroad z głowy Uśmiech

Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: