Gonzo
Newbie
|
 |
« : Styczeń 31, 2009, 19:14:19 » |
|
Witam, jestem nowy na forum i chciałbym coś napisać i ciekawym systemie kozo w grze Celestial Destroyer . Jest to system który pozwala automatycznie atakować stworki. Trzeba go najpierw zakupić u NPC a następnie aktywować. Przez jakiś czas po aktywowaniu Kozo zbiera sobie punkty. Po uzbieraniu odpowiedniej ilości tych punktów staje się aktywny klawisz do włączenia autoataku. Możemy oczywiście ustawić co kozo ma atakować itd. Bardzo ciekawy system. Sama wybiera stworki i potem je atakuje. Jak mamy mało życia to przerwa na czas regeneracji. Możemy mu załadować poty itp.
Jak dowiem się czegoś więcej to dopiszę resztę poradnika.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama
|
 |
: Styczeń 31, 2009, 19:14:19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZaxanQ
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 06, 2009, 15:01:10 » |
|
Czyli to coś w stylu legalnego bota w grze? Jak tak to trochę kiepsko ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 06, 2009, 15:07:44 » |
|
Powiedzmy ze to boot. Generalnie zasada działania jest taka ze to kozo można włączyć raz na jakiś czas, może raz na 20min jak nic nie robisz. Jak walczysz z mobami to kozo się szybciej ładuje ( tak mi sie wydaje). Tak wiec to jest boot w bardzo ograniczonym tego słowa znaczeniu. Nie idzie go właczyć żeby grał za nas non stop. Na moim poziomie on sam wybije max 20 mobow i sie deaktywuje. I znowu trzeba go naładować.
Dodam ze po przystąpieniu do klanu dostajemy nowy kozo. I każdy klan ma swoje unikatowe kozo z unikatowym atakiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pocisk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 22, 2009, 20:09:01 » |
|
Chciałbym zapytać jak się rozwija skile kozo? moje kozo ma 3 lvl a ciągle tylko jeden skill i nie mogę go nawet rozwinąć. Więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tej kwestii to byłbym wdzięczny. Ciekawi mnie tez czy jest już jakaś polska organizacja, bo ja jak na razie żadnego Polaka nie spotkałem w CD a fajnie było by pograć z kimś kto rozmawia po polsku (lub chociaż po angielsku ale bez azjatyckiego akcentu:)).
ps. Mój nick w grze Kittie (na obecną chwilę lvl 18 GhostTrial)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 22, 2009, 22:01:36 » |
|
Mi się też nie udalo rozwinąć rzadnego skila jeszcze. Ale to raczej dla tego że za mało gram  . Polaków trochę jest na CD. Ja gram na 10 kanale i kilku spotkałem. Trzebaby pomyśleć nad rodziną i gildią. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gonzo
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 23, 2009, 11:19:54 » |
|
Jeszcze do tego nie dotarłem, ale czytałem na angielskich forach że aby dostać nowe skille do kozo trzeba zrobić jakiś quest. Te questy dostaje sie od NPC konkretnego klanu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyena
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 01, 2009, 22:14:16 » |
|
a jak mam kozo z pełnym paskiem expa, to jak go zmusić do awansu na 2 lvl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 01, 2009, 22:37:24 » |
|
Idz do gościa od kozo w danym miescie i zrób upgrade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyena
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 02, 2009, 13:09:28 » |
|
Idz do gościa od kozo w danym miescie i zrób upgrade.
A który to gościu (w Sly)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cebekk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 02, 2009, 13:46:20 » |
|
w drugim miescie wiem gdzie jest ale w pierwszym nie bardzo ale poszukaj kolesia ktory trzyma zapalona lampke albo płomyk jakos tak wtedy zdejmujesz kozo z ekwipunku i rozmawiasz z typem i pierwsza opcja upgrade kozo i masz 2 lv kozo ale nie wiem jak jest ze skilami bo ja mam 3 lv kozo a nadal tylko jeden skill ktory jest na 1 lv ;|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyena
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 02, 2009, 14:04:00 » |
|
w drugim miescie wiem gdzie jest ale w pierwszym nie bardzo ale poszukaj kolesia ktory trzyma zapalona lampke albo płomyk jakos tak wtedy zdejmujesz kozo z ekwipunku i rozmawiasz z typem i pierwsza opcja upgrade kozo i masz 2 lv kozo ale nie wiem jak jest ze skilami bo ja mam 3 lv kozo a nadal tylko jeden skill ktory jest na 1 lv ;|
Skoro to wszystko jedno w którym mieście upgaduję, to powiedz mi chociaz gdzie jest ten w drugim. I dzięki z góry za pomoc. Czy jestes w stanie pomóc mi też z niektórymi questami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyena
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 02, 2009, 14:25:08 » |
|
Skoro to wszystko jedno w którym mieście upgaduję, to powiedz mi chociaz gdzie jest ten w drugim. I dzięki z góry za pomoc. Czy jestes w stanie pomóc mi też z niektórymi questami? OK, znalazłem. Gość z lampką.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cebekk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 03, 2009, 06:33:55 » |
|
Jesli wiesz gdzie jest ten koles w pierwszym miescie to daj jego namiary na mapie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|