Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: handel  (Przeczytany 381 razy)
pocisk
Newbie
*

« : Luty 24, 2009, 19:45:33 »

Chciałbym przytoczyć moje pewne spostrzeżenia na temat handlu w grze. Jak wiadomo odbywa się on na zasadzie sklepików więc bardzo trudno trafić na to czego akurat szukamy, zwłaszcza, że na większości serwerów prawie nikt sklepików nie rozkłada. Jednak z moich obserwacji wynika, że ludzie którzy chcą coś kupić/sprzedać zazwyczaj używają w tym celu servera nr.1 tam tez ilość sklepów jest już całkiem przyzwoita. Więc jeśli chcecie coś sprzedać/kupić to najszybciej załatwicie sprawę właśnie na 1.
Reklama

: Luty 24, 2009, 19:45:33

Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2009, 16:33:49 »

A jak wygląda sprawa z przenoszeniem rzeczy miedzy kanałami ? Można to jakoś zrobić czy niezabardzo. Ja gram na 10 więc niebardzo mi się chce robić nową postać na 1.

Dużo polaków gra na 1 ??

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
Verra
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2009, 14:04:38 »

każdy kanał jest odzwierciedleniem innych więc nie musisz robić nowych postaci po prostu wybierasz inny kanał przy logowaniu i śmigasz, poznajesz nowych ludzi, a jak się nie podoba to wracasz na stary... nic nie tracisz Mrugnięcie znaczy jak ja patrzyłam jak jest na channel 5 to tak było Mrugnięcie
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2009, 14:12:17 »

A to w sumie nie bedzie problemu żeby gildie umieścić na dowolnych channelu Uśmiech
Bo z innych gier miałem takie doświadczenie że na każdym serverze trzebabyło osobne konto robić.

scorpimen.eu
Chesz nową drogę, ulice lub chodnik wybierz najlepsze usługi brukarskie.
Katalog tylko pomocne linki dla mnie.
Nie ma słonka i jest zimno - opalanie natryskowe
Verra
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2009, 14:33:49 »

dlatego w tej grze gildie są pomiędzy kanałowe Chichot np. Ja jestem z 3, a ty przynależysz do tej samej gildii co ja mimo to ze jesteś na 10 Mrugnięcie za dużo zrobili i debilizmem by było gdyby się tak nie dało. Maleńkie gildie i familie by były Mrugnięcie
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: