szato
Newbie
|
 |
« : Luty 28, 2009, 16:25:47 » |
|
Cześć! Mam 26lvl, praktycznie juz na 25 poziomie nie miałem żadnych questów oprócz tych powtarzalnych za które dostaje się słabego expa. Posiadam jedno zadanie nie zakończone, ale pisze przy nim że mam za niski lvl i nie mogę go skończyć, chodzi tu o questa który się oddaje w SkyTone i jego nazwa brzmi "A Broken Heart 9". Moje pytanie jest następujące, czy jest jakiś inny sposób szybkiego lvlowania pomijając ciągłe bicie mobków? oraz kiedy będę mógł oddać tego questa w SkyTone. Pozdro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama
|
 |
: Luty 28, 2009, 16:25:47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2009, 16:39:28 » |
|
Ja niestety stanołem na tym samym, ale to chyba moja wina bo niebardzo rozumiem angielski  Ja stosuje taką sztuczkę że wracam się do pierwszego miasta i tam od tego staruszka co dawał pierwsze questy (obok niego siedzi laska na poręczy, on stoi pod takim daszkiem obok stawu) biore taki quest co daje 200% expa przez 1,5 godziny chyba. Niewiem czy to jakis event ale ostanio udawało mi się to kilka razy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szato
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 28, 2009, 16:41:46 » |
|
Zgadza się, staruszek daję podwójnego expa i takie jakby scroole które podnoszą defa i atak, ale wybrać to mozna tylko raz dziennie na okres 2h 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scorpimen
Administrator
Full Member

urodziłem się zmęczony i żyje aby odpocząć
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 28, 2009, 16:46:11 » |
|
Ja więcej niż 3-4h dziennie nie gram to mi to starcza. Jednak zrobienie 5 lvl bez questa bedzie troche męczące. Ciągle szukam jakis opisów questów na angielskich stronach do przetłumaczenia, ale gra jest za świeża i ciężko cokolwiek znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verra
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2009, 14:35:18 » |
|
polecam branie 2x Expa oraz questów z Wanted Quest ... mam 33 i od 2 leveli na tym jadę inaczej się nie da niestety... takie życie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asariel
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 06, 2009, 17:55:54 » |
|
Ten "staruszek" daje darmowego 2x expa + buffy -> 7x do 45 lvl, więc radzę korzystać. Buffy się zakłada na siebie i trwają przez ok. 6h - nie można się wylogowywać w tym czasie, ani zginąć po upływie 2h kiedy Wam znikną z inventory^^ Najlepiej i najszybciej leveluje się na Keep sake'u. Do tego codziennie są questy Familiowe i Guildiowe, 3 razy w tygodniu Galaxy + questy za Voliet Stary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimoki
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 07, 2009, 10:01:16 » |
|
To jest bez sensu teraz  Mnie ta gra zaczyna powoli tibie czy conquera przypominać  Ileż to można na grindzie lvl bic??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cebekk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2009, 10:52:20 » |
|
Kimoki ale ty marudzisz ;p ta gra jest bardziej urozmaicona niz kazda inna dzisiaj znalazłem bardzo podobna gre do CD ale nie bardzo mi sie podoba graficznie jak by troszke gorsza i postacie sa przecietne czyli sword spear i cos tam jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jelen
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 07, 2009, 11:29:44 » |
|
Ja znam pewien sposób  Trzeba znaleźć osobę przeciwnej płci i wziąć party (facet musi być liderem) następnie udajcie się do tej npc co siedzi na poręczy obok "staruszka" wspomnianego wyżej i obie osoby muszą wziąć quest *Love Coldi* (chyba tak się nazywał) dostaniecie 20 itemów. Następnie trzeba iść do Matchmaker i ona ma tam takie questy, za aktywowanie jednego zabiera jeden item od tej dziewczyny z poręczy. Questy są stosunkowo proste, a za każdy dostaje się 5k exp, w około godzinę można zrobić 100k  A te questy mają coś wspólnego z mariage systemem, ale nie przeszkadza to w nabijaniu exp. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cebekk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 07, 2009, 13:16:40 » |
|
tez o tym słyszałem i widziałem ale nie wiedziałem dokładnie co i jak sie robi jak bys mogł opisac co i jak zrobic zeby kobitke wziasc na rece itp byłbym wdzieczny moze z kimokim wyprobuje jak ma kobiete :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jelen
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 08, 2009, 11:16:48 » |
|
Opieram się tylko na Pomocy wbudowanej w grę. Napisane tam jest, że od 30 lvl są questy na love u Matchmakera (ja miałem już na 20 nawet), to takie różowe questy nazywają się affection quest(dostajemy za to punkty affection), z moich rozważań wynika, że trzeba je robić tak długo, aż nie dadzą nam pierścionka, chociaż sam nie wiem do końca jak to jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|