Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Pomyleni Rekrutują  (Przeczytany 1542 razy)
Sanrid
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« : Marzec 22, 2009, 01:10:38 »

Jako że u was też ruch marny, może uda się coś stworzyć chodź jedna dobrą rodzinkę aktywnych i dojrzałych polskich graczy.
My jako rodzinka (lvl skilli 7/6/6/10) przyjmiemy w swe szeregi przyjaznych, dorosłych i niezależnych graczy. Także zapraszam w skromne szeregi.
(NIE przyjmuje ludzi o idiotycznych oraz obraźliwych nickach! Oraz wszelkich PL-ek no chyba że będą w stanie się wykazać)
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 01:18:44 wysłane przez Sanrid » Zapisane

Pomylony
SkyTone 91 lvl
Family: Pomyleni [lvl 8/8/8/11]
Guild: God★Myth
http://zxonline.lozt.com
Reklama

: Marzec 22, 2009, 01:10:38

Sanrid
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 15:55:18 »

Obecnie mamy komplecik ...
Osoby 60lvl+ chętne do przyłączenia się proszone są o PM Uśmiech

Pozdrawiam

Pomylony
SkyTone 91 lvl
Sanrid
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Maj 07, 2009, 07:50:42 »

Jako że u was też ruch marny, może uda się coś stworzyć chodź jedna dobrą rodzinkę aktywnych i dojrzałych polskich graczy.
My jako rodzinka (lvl skilli 7/6/6/10) przyjmiemy w swe szeregi przyjaznych, dorosłych i niezależnych graczy. Także zapraszam w skromne szeregi.
(NIE przyjmuje ludzi o idiotycznych oraz obraźliwych nickach! Oraz wszelkich PL-ek no chyba że będą w stanie się wykazać)

Poprawka ... lvl skilli 8/8/8/10

no i ponownie prowadzimy rekrutacje  Uśmiech

Pozdrawiam Pomylony.

Pomylony
SkyTone 91 lvl
GepardPL
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 04, 2009, 07:40:06 »

Witajcie!
W sumie zastanawiałem się jak dobrą Familią jesteście, widziałem kilka niezłych pomysłów i dobrych graczy, ale druga część tego tekstu co cytuję uderzyła mnie najbardziej, tak bardzo, że musiałem napisać posta Uśmiech
W taki sposób myślenia jedyne co robicie to skazujecie polską społeczność graczy na coraz gorsze postrzeganie przez inne narody, jestem Polakiem, nicka mam polskiego a do tego jeszcze literki PL na końcu.
Dlaczego? A no właśnie dlatego, że jeżeli każdy normalny gracz z dobrym usposobieniem będzie ukrywał się pod amerykańskim Nickiem a tylko jakieś 13 letnie dzieci będą wstawiały literki PL to niestety będziemy postrzegani jako banda dzieciaków nie potrafiąca się zachować w party.
Dla nas (dla Avallone) nie ma nic złego w literkach PL co więcej sporo z nas ma właśnie w Nicku te litery dlatego, żeby pokazać, że w Polsce są też bardzo konkretni i dobrzy gracze!
Ufff trochę tego wyszło Język ale ja zawsze lubiłem walczyć z takimi poglądami , że kto PL to n00b Uśmiech
Pozdrowienia z Avallone Uśmiech
Tarres
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 21, 2009, 10:22:56 »

Czyli nie ma szans żeby dostać się do Rodziny? Mam 20lvl Joyous'a na 10 Channelu Uśmiech

GG: 9132663
Tarres
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 22, 2009, 09:25:26 »

Ktoś tu poza mną jeszcze zagląda?  Smutny

GG: 9132663
twistert
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 25, 2009, 12:32:04 »

mówicie o że nie przyjmujecie ludzi o obrażalskich nickach =]